Siden vender tilbage fra ferie alle har været at spørge, “Hvad er med den store grin?”

Godt hvis du alle skal vide, jeg har lige mistet min mødom, og for at være ærlig, jeg kan ikke vente med at gå tilbage for mere. Jeg er ingen smal sag du forstår, men efter at have hørt rygterne, jeg var nødt til at finde ud af, hvad alt postyret handlede om. Så et minut jeg uskyldigt arbejder væk på mit skrivebord, og det næste jeg på telefonen til mit rejsebureau, reservere et sæde til Hong Kong for et par nætter af berusende shopping, sightseeing og degustation.

Jeg er ikke en til at fortælle, men så snart jeg ankom ved Virgin Atlantic skranken i Sydney lufthavn de allerede tænde charme, invitere mig til en særlig prioritet indtjekning for Premium Economy passagerer, hvor en meget venlige agent hurtigt tjekkede mig igennem med en store smil, bemærke, at jeg stadig havde masser af tid til ogle de toldfri godbidder før afgang. Temmelig frisk på hende jeg kender, men det er kun begyndelsen på det.

Som vi opbragte flyet, foreslog en af de opmærksomme besætning jeg smutte ind i noget mere behageligt – ligesom mit sæde – mens hun fast mig en drink. Ser man rundt med glee opdagede jeg det var ikke bare en linje; Premium økonomi virkelig kun har øjne for mig, og tyve-syv andre.

Ikke kun var bredere end almindelige economy class – sæder tror Beyonce dans ved siden af Kylie – stol konfigurationen af to, tre, to på tværs af fly leveret netop den rigtige mængde af personlige rum. Derudover har de tilføjet ekstra polstring, ben hviler og en generøs læne sig tilbage. Denne baby var absolut bygget til komfort.

For at sætte mig i humør før take off, blev jeg tilbudt et udvalg af drikkevarer, herunder et glas champagne. Jeg havde ikke tænkt på at lade min vagt så tidligt, men jeg taler virkelige briller af fransk champagne, ikke bare plastik picnic Bægere af Spumante. Hvad de tager mig for en Business Class passager?

Slurping larmende på mit glas boblende, for at blive hørt tilbage i økonomien, kunne ikke jeg undgå at bemærke et godt stablet sæt af faciliteter sprængfyldt fra ryglaensvinkels lommer foran. Jeg må sige jeg er en benplads mand mig selv, men disse farverige kits var mere end en håndfuld. Hver enkelt var fyldt med sokker, eyeshades, kuglepenne, (hvem kan nogensinde finde en, når de skal udfylde disse toldformularer?), notesblokke, væv, og stor nok til at luft din beskidte vasketøj i på vej hjem.

En gang i himlen, besætningen virkelig begyndte at sætte på trækkene. Flere drinks, imponerende måltider (af flyselskab standarder alligevel, selv om jeg fortælle dem, de var bedst jeg nogensinde havde), forfriskende varme håndklæder, og fristende snack lækkerier som is og chokolade barer.

Ikke længe efter middagen, besætningen roligt nedtonet lyset og sænket skodderne. Dette var imidlertid ikke tid til at rulle over og gå til at sove. Flyvningen var stadig ung, og sjovt lige begyndt. Både Premium økonomi og økonomi pladser er udstyret med store ryglaensvinkels videoskærme. At være lydhør over for vores individuelle behov, Virgin tilbyder 50 film at vælge imellem. Jeg kunne spille, pause, gå hurtigere, tage det langsomt tilbage lidt og, selvfølgelig, stoppe hvis filmen gjorde det bare ikke for mig. Når jeg følte mig som en pause mellem aktionen, et stort udvalg af TV-shows, computerspil, og lydkanaler ventede min hver kommando.

Efter nogle indledende fumle rundt, opdagede jeg, at hvert sæde har sin egen telefon og e-mail adresse. Selvfølgelig, jeg kunne har kommunikeret med verden udenfor, men hvorfor gider når den reelle nydelse var numre sæde numre til prank opkald og tunge ånde andre passagerer gratis indtil jeg har lært at min sædenummer syntes enden modtagere. For dem, der ville hellere flyve efter mottoet “alt arbejde og ingen play”, giver præmie økonomi også i sæde strømforsyning til bærbare computere.

Mens gadgets kan være en drengs bedste venner, bliver ingen flyselskab langt med mig, medmindre de kan bakke det op med en stor personlighed. Det er hvor de erfarne og venlige Virgin Atlantic besætning virkelig lavet min første gang specielle, selv annoncerer over PA system, at de ville være meget glad for mig at flyve med dem igen! De har ikke kaldes endnu, men jeg er sikker på, de vil.

Nu du vide, hvordan jeg har mistet min mødom og stadig bære det store grin til at bevise det. Men ikke tage det fra mig, ring dit rejsebureau og fortælle dem, “Jeg vil have, hvad han har”.